Byggesagkyndig

Byggesagkyndig i Aarhus

Søger du en byggesagkyndig i Aarhus med bred erfaring inden for feltet? Du er kommet til det rette sted. Hos Dansk Bygningstjek har vi mere end 40 års erfaring inden for branchen og et væld af tilfredse kunder i bagagen.

Hvad er en byggesagkyndig? 

En byggesagkyndig er en fagperson, som både er byggeteknisk uddannet og beskikket af den danske sikkerhedsstyrelse. Byggesagkyndige er undertiden specialiserede inden for visse områder som for eksempel udarbejdelsen af energimærker, tilstandsrapporter og el-rapporter. Dog arbejder mange byggesagkyndige med en bred vifte af byggerelaterede opgaver. 

Hvad skal der til for at blive byggesagkyndig? 

For at kunne blive byggesagkyndig skal du enten være uddannet arkitekt, bygningskonstruktør eller bygningsingeniør. Dertil kræves det, at du består et optagelseskursus, at du har mere end 5 års relevant erhvervserfaring, og at du eller din virksomhed er momsregistreret.

Hvorfor vælge Dansk Bygningstjek? 

Hvad end du søger en byggesagkyndig i Århus, køberrådgivning i Aarhus eller byggerådgiver i Aarhus, er du i trygge hænder hos Dansk Bygningstjek. Der er særligt tre gode grunde til, at du med fordel kan vælge os, når du søger en byggesagkyndig i Aarhus. 

Bred erfaring

Først og fremmest har vi bred erfaring inden for feltet. Vi beskæftiger os særligt med byggetilsyn i Aarhus, afleveringsforretning, 1 års gennemgange og køberrådgivning, og uanset hvilken opgave du bringer os, har vi med garanti løst en lignende mange gange før. 

Klar kommunikation 

Vi bestræber os altid på at etablere klar kommunikation fra start til slut. Dét betyder, at du, hvis du for eksempel henvender dig i forbindelse med køberrådgivning i Århus, kan føle dig tryg og sikker igennem hele processen.

Har du spørgsmål til vores ydelser? Eller vil du gerne bestille vores ydelser med det samme? Kontakt os i dag på telefon eller mail.

Vi udfører bl.a. arbejde i:

Kontaktformular