Ydelser

YDELSER

Produkter og services

Hvordan kan vi hjælpe?


Byggefirmaer, håndværkere og forsikringsselskaber mv. har som udgangspunkt det samme mål som deres kunder. Alligevel sker det, at det kan være svært at komme i mål efter fælles overenskomst. Når processen går igang er der mange interessenter, der har forskellige indfaldsvinkler. Det kan skyldes økonomi, tidspres, uvidenhed ja, mulighederne er mange.

De fleste virksomheder er ganske gode, men også disse laver fejl og i kampens hede sker det, at fatale fejl ikke bliver opdaget. Intet forsikringsselskab eller byggevirksomhed er stærkere, end de håndværkere de har.Tilsyn nybyggeri.


 Der er flere muligheder. omfanget er helt op til dig og dit behov.


Der er flere standardpakker fra den fulde pakke med tilsyn på alle kritiske punkter i byggeprocessen til deltagelse i afleveringsforretningen og en et års gennemgang.  Vi anbefaler at vælge det store tjek. Ved afleveringer er det primært finish man skal vurdere,. Den store risiko for fejl der kan koste på den lange bane er oftest bygget ind og vi kan intet se. 


Se mere om tilsyn med nybyggeri

Køberrådgivning


For langt de fleste er det at købe egen bolig den største investering de foretager i deres liv. Derfor er det vigtigt at vide hvad man går ind til og et godt overblik over hvad der måtte komme af opgaver og udgifter i den sammenhæng. Gennemgangen er mundtlig, men ønsker du en skriftelig rapport kan den tilkøbes.

For kunden der vil være på den helt sikre side kan vi også lave et driftsbudget der går 5-10 år frem i tiden. Budgettet vil omhandle hvilke bygningsdele der skal arbejdes med og et overslag på omkostningerne i den sammenhæng. Så ved du hvad det vil koste at bevare din investering i topform og optimere gensalgsprisen. Omfanget kan tilpasses dit ønske.

Er det enkelte dele du vil have gennemgået eller ønsker du det fulde overblik?


Læs mere her

Afleveringsforretning.


Er det tiden hvor I skal overtage jeres nybyggeri og er i tvivl om hvorvidt i har fået det i skulle eller bare vil være på den sikre side, så hjælper vi gerne.

Er vi kun hyret til afleveringen er der mange ting vi ikke kan se. Det er derfor primært gennemgang af om arbejdet lever op til kontrakten og  tolerancebeskrivelserne for de enkelte fag.


Er byggeriet for sent afleveret deltager vi gerne i dialogen om dagbod og omfanget af disse.


Læs mere her. 


1 og 5 års gennemgang.


Når I har været ejer af jeres nye hus et år er det bygherrens ansvar at indkalde entreprenøren og evt byggesagkyndig til en ny gennemgang af byggeriet.

Ved denne gennemgang tjekkes hele huset for opståede fejl og evt ting der er overset i første omgang. 

Er der ting fra afleveringsforretningen der ikke er udført og/eller er fejlbehæftet tager vi også en dialog om dette.
Læs mere her.   


Telefon: 5353 7688

Adresse: Bautavej 1a 8210 Århus V