Dansk Bygningstjek

Byggesagkyndig i Horsens

Dansk Bygningstjek kan blive én af dine vigtigste samarbejdspartnere i forbindelse med køb og salg af bolig. Firmaet har mere end 40 års erfaring med at hjælpe nuværende og kommende boligejere til at blive trygt boende. 

Køberrådgivningen i Horsens samarbejder med både private kunder og erhverv.

Få økonomisk sikkerhed med byggetilsyn

Det anbefales, at du som kommende køber af en bolig, får et byggetilsyn. Her kommer en byggerådgiver i Horsens ud til dén matrikel, du overvejer at købe. Og fagpersonen vil få byggeriet igennem for at afdække tilstand både indvendigt og udvendigt. 

Det er en god idé at vælge et erfaret firma, der kan stå for forskellige typer af vejlednings- og tilsynsopgaver såsom:

  • Byggetilsyn
  • Afleveringsforretning
  • 1 år og 5 år gennemgang af bolig
  • Køberrådgivning i forbindelse med bolighandel

Et byggetilsyn i Horsens er også en god idé for dig, der er i gang med at bygge nyt. Dansk Bygningstjek er specialiserede i at udføre både tilsyn og opgaver med køberrådgivning i Horsens, så du undgår at havne i ubehagelige situationer i fremtiden, hvor der opstår større skader på din bolig. 

En byggerådgiver i Horsens er en uvildig part, der alene tager sig af at vurdere kvalitet og tilstand på boliger.

Kontakt Dansk Bygningstjek i dag

Det er nemt og ubesværet at få et samarbejde i gang med din byggerådgiver i Horsens. Du vælger selv, om du vil kontakte Dansk Bygningstjek telefonisk eller skriftligt. I den indledende samtale vil det blive afklaret, hvilke opgaver du har behov for professionel hjælp til og sparring på.

Sammen med den byggesagkyndige vil der lægges en plan for, hvornår fagpersonen kommer ud til din nuværende eller kommende bolig. Samarbejdet med byggerådgiveren i Horsens er en fornuftig investering i din tryghed i forbindelse med boligkøb og nybyggeri. Og det kan betyde, at du undgår at skulle betale for omfattende forbedringer af din bolig i den nærmeste fremtid.

byggesagkyndig i horsens - Dansk Bygningstjek ApS - shutterstock 1482960293 - Byggesagkyndig i Horsens

Kontakt os

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 50 72 44 44 eller send en e-mail til jf@danskbygningstjek.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.