Afleveringsforretning

Afleverings forretning.


Afleveringsforretningen er dagen, hvor I overtager projektet.

Det er sidste gang, I har mulighed for at  påpege alle fejl. Byggeriet gennemgås i detaljer, og der laves et skriftligt notat hvor alle punkter og evt uoverensstemmelser noteres.


Herefter har byggefirmaet ofte 3-4 uger til udbedring af de punkter, der er noteret og der måtte være enighed om. Til afleveringen er det vigtigt, at I har styr på ridser og skrammer på gulve, vægge, vinduer og inventar. Når først I har taget byggeriet i brug er der ikke mange byggefirmaer, der vil godkende yderligere ridser.


Det er en fordel for jer som bygherrer at have en sagkyndig ved jeres side. En som kender regler og tolerance-beskrivelserne og har et trænet øje.  

Så er der en fair chance for at få alt med.


Hvis i vil vide mere kan vi kontaktes her.

Typehus i Odder.

Fra ekstra gennemgang vedr opsamling af mangler.


Aflevering af hus i Støvring. Bygget af Vestergaard huse.

En god aflevering hvor der kun var få af de "normale" kritikpunkter. Alt i alt pænt og veludført arbejde

Afleverings forretning.


Langt de fleste afleveringsforretninger forløber stille og roligt. Er der en lidt hårdere snak går det oftest på tolerancer og arbejde, der er fejlbehæftet eller ikke korrekt udført.


Byggefirmaet har nogle gange en anden mening om "kvalitet" end bygherren.  med "kvalitet" menes, at byggefirmaet helst ikke vil lave for mange rettelser på dette tidspunkt. Det skyldes at de ofte er omkostningstunge og besværlige et udbedre.

Der er ingen vej udenom. Kunden skal have det produkt, der er købt!


Efter 30 år i branchen kvitterer vi med en flaske god vin, hvis nogen kan stille op med en bortforklaring vi ikke har hørt før :-)


Telefon: 5353 7688

Adresse: Bautavej 1a 8210 Århus V